Ine van Gaalen

Ine van Gaalen

Ine van Gaalen

“Vreugde en geluk door toeval” is mijn credo.

Door het spel met allerlei materialen en technieken en de invloed van vuur en rook krijgt het oncontroleerbare, het toeval een belangrijk aandeel in mijn werk.

Dat ontstaat door fascinatie voor de elementen [water, aarde, lucht en vuur] en mijn voorkeur voor natuurlijke materialen en tinten. Door het gebruik van tekens en symbolen geef ik mijn werk vaak verborgen betekenissen mee waardoor het aardse wordt verbonden met het kosmische.

In mijn atelier werk ik met en voor mensen. Ik maak werk [vaak urnen of herinneringsobjecten] in opdracht. Op woensdag, donderdag en vrijdag worden er cursussen gegeven. Daarnaast geef ik workshops op maat, al naar gelang de vraag en in voor- en najaar en in de zomermaanden zijn er ook rookstookworkshops buiten.

Werk van Ine